Annons
AnnonsLite tungt..


Hej på er! 

Har några tunga veckor bakom mig. Det hela började med att jag fick en panikångestattack innan jag skulle spela Snövit, förrförra helgen. Jag satt och sminkade mig, Nanne frågade hur jag mådde och att jag fick gråta om jag ville och då bara släppte jag på ALLT. Det slutade med att min understudy Emma fick hoppa in och jag fick åka till psykakuten. Låter så hemskt. ”Psykakuten”. Jag fick sitta där och prata med en tjej (som förövrigt var helt underbar) och hon kunde se tecken av utbrändhet. Det gjorde mig LIVRÄDD. Tanken av att göra ingenting fick mig att bli mer stressad än innan.

I alla fall, jag gjorde valet att stänga ner mina sociala medier och min mail. Det var SÅ skönt, jag insåg hur mycket jag stressas av det. På måndagen åkte jag till Västerås, och var där i tre dagar på en behandling, avstressande och pratade om sånt som var jobbigt. Jag bodde helt själv på hotell, så det var liiite tungt faktiskt.. tänk er själva att sitta och prata om jobbiga saker i 8 timmar om dagen och sedan gå hem, gå ut och äta själv och sen sova själv. Well, jag klarade det i alla fall! Och det kändes faktiskt riktigt skönt när jag satt där på tåget hem.

Direkt när jag kom till Sthlm packade jag om väskan och så hyrde jag och Mike en bil och åkte hem till mina föräldrar i Vingåker. Vi hade den bästigaste helgen på länge! Jag var ute i trädgården och rensade ogräs och grävde.. säkert 10 timmar om dagen, haha. I Västerås gjorde jag ju typ ingenting förutom att prata och göra luuugna koncentrationsövningar, typ stirra in i saker och räkna former – alltså helt tvärtemot mot hur jag är som person. Så i Vingåker fick jag ta ut allt fysiskt som jag inte fått utlopp för de tre dagarna innan, jag hade träningsvärk i HÄNDERNA av att ogräsdragande! Haha.

Igår (onsdag) drog vi iväg med turnébussen igen, Iggesund igår och Ö-vik idag. Imorgon är det.. .. jag minns inte. Det är fortfarande lite läskigt att jag har börjat glömma saker, och namn. Men det blir väl så när man har en fullsmäckad kalender. På riktigt. HELA maj är uppbokad. Heeeeela maj. Varenda vardag, varenda helgdag. Även om det finns en del roliga projekt som jag ska göra så kan jag faktiskt inte låta bli att få längta till juni, sol och en stol i trädgården hemma i Vingåker.

I need some rest.
Jag klarar det, men det är kämpigt.
Snart har vi gjort 100 föreställningar med Snövit… 

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/bilder-fran-paris/