Annons
AnnonsLook-a-like


Okej, nu kan jag faktiskt hålla med er som kommer fram till mig och frågar om jag var med i Skärgårdsdoktorn. Ni vet Ebba Hultkvist. Det är faktiskt hur många som helst som kommer fram och antingen bara kommenterar att jag är lik Ebba, men även de som TROR att jag är Ebba.

Jag brukar fylla i
”åååh fan vad lik du är…..”
Jag: ”Vilma i Skärgårdsdoktorn?”
”jaaaa!!? Har du hört det förut?”

Nu hittade jag denna bild på en av finest mingelfoton.


Okej. Vi är lika. Jag tar det som en komplimang!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/