Annons
AnnonsMagnus Betnér på Harrys i Katrineholm


Jepp! Imorgon hoppas jag att alla ska och lyssna på de talangfulla ståuppkomikerna som kommer till vår lilla håla!
Är osäker på när det börjar, på Facebook står det 21, men på jobbet sa de 20… Så jag vet inte! Jag tycker om att skratta, så jag hoppas att jag får göra det imorgon =). Visste ni förresten att Magnus tydligen kommer från Vingåker? Det hade inte jag en aning om! Roger Pontare bor ju i Vingåker… Och vår gamla statsminister Göran är uppvuxen i Vingåker! Det kan ju inte bli klockrenare, vilken kändisort!!! ;P

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/