Annons
AnnonsMår som en pissråtta


Mm. Jag vet allvarligt talat inte vart jag ska ta vägen. Har legat med feberfrossa HELA natten, drömt om någon konstig evighetsmaskin. Nu sitter jag bara och fryser, febern sitter där den ska och jag kan inte svälja eftersom min hals är helt svullen. Och jag är så DUM att jag sa igår att jag kunde jobba idag, att det inte var någon fara. Men jag hade ingen aning om att jag skulle må SÅ HÄR dåligt. Det är verkligen helt sjukt. Skulle kunna spy rakt på köksgolvet nu. Halsfluss tjena. Svettas samtidigt som jag fryser.

Så, nu ska jag sminka mig och ta bilen till Örebro.
Fuck this!!!!!!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/