Annons
AnnonsMatförgiftning från metallburk


Min tjejkompis ringde mig precis och berättade att hon legat på akuten hela natten, kaskadspytt och blivit helt uppsvullen i ansiktet. Anledningen? En tonfisksallad på Coffee by George.

Jag fick också en sådan här reaktion då jag en gång åt en burk med ananas. Metallburken hade då stått öppen någon dag i kylen. Metallen kan nämligen avge tenn (rätta mig om jag ha fel, försökte googla exakt men fann inte mycket om detta) när den kommer i kontakt med syre, vilket kan orsaka ordentliga magbesvär. Det är därför viktigt att om man vill spara mat lägga ned det i en annan förpackning. Det vill säga – INTE ställa in metallburken i kylen. Jag kunde inte äta ananas på 10 år efter det.. även om det inte var ananananannananasens fel.

Hittade ingen bra bild till detta så jag gjorde en liten fin spybild.

Bild 2015-01-25 kl. 21.14

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/aka-skidor-pa-gatan/