Annons
AnnonsMiami bitch


Hörrni, vi är i fuckin Miami!!! Sick!! Ni ska se/höra vilken stad! Sköna människor, neonljus och musik överallt. Lite tråkigt bara att vi är så pass trötta att vi nu, klockan tjugo över åtta, ligger på hotellrummet för att sova. Vi är helt slut! Imorgon ska vi till beachen och förhoppningsvis bli lite bruna. Vi är lika bleka i ansiktet som på våra rumpor. NOT OKEY! Vi har nyss avnjutit en varsin italiensk matrött nere på hotellets restaurang och vi har även smakat på de godaste mojitodrinkarna i världen!!

Jag återkommer imorgon när vi vaknat och så. Ni kan räkna med mer uppdatering nu i alla fall. Highspeed internet och inget jävla problem med nätverksåtkomsten!! Bra va? Bilder kommer GARANTERAT imorgon.

Vi får väl se hur det går att sova eftersom vi bor mitt på Ocean Drive… Musik… Skrik… Och jag som inte ens kan sova när en klocka tickar…

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/