Annons
AnnonsMiamipictures


Fetischparty, hahaha! Han stod med en, fan nu kommer jag inte på namnet, men med en elektrisk såg och sågade sig mellan benen på ett metallbälte. Heeeelt sjukt!! hahahaha. Vi stannade inte där så länge :P
Lite shopping i Miami!
Jag och Tilda igår!

Idag var det strålande sol, en underbar dag på stranden!
Vi träffade en svensk familj som vi åt lunch med!! De kommer från Åre och var supermysiga att vara med! Vi har boende i Åre i vinter!!! :D

Nu ska vi fixa oss! Middagen blev lite senare än planerat, så jag var så snäll och laddade upp lite bilder idag istället för imorgon! Snäll tjej va?

Och……. Det som är tråkigt, FAST roligt, är att jag kanske måste åka hem två veckor tidigare……… Jag säger inget mer om det men… Ja…..

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/