Annons
AnnonsMiddag ikväll


Ligger här på hotellsängen med Tilda. Vi har precis varit ute på en powerwalk på Ocean Drive. Vi har solat hela dagen i gassande sol, båda är röda som kräftor och har fixat oss en snygg nude yellow bikini. Haha!

Ikväll har vi blivit bjudna på middag hemma hos en svensk kille som jobbar härnere i Miami. Jag träffade honom genom Uffe von Roth som är delägare på Collage. Jag berättade om min USA-tripp för honom och så sa han, men då måste ju du träffa Claes! Han bor där och kan hjälpa er med allt!! Claes kom lite senare till klubben och det visade sig att han jobbar på Royal Carribean Cruises här i Miami! Så nu ska vi dit och käka lite och få lite tips om vad vi borde och inte borde göra under vår resterande vecka här i paradiset. Perfekt! Och gratis mat är ju inte fel nu heller..

Uppdaterar med alla bilder vi tagit imorgon!!
Nu ska vi hoppa in i duschen och bli lite fräscha, om det nu går så röda som vi är? Haha! Inget mer Hawaiian Tropic blir det för oss..
Puss på er där hemma! (Ja, till en del iaf)

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/