Annons
AnnonsMiddag och krokodiltur!!!! HJÄLP!


Igår var vi alltså på middag hemma hos två svenska killar som jobbar här i Miami! Oh fyfan vilken lägenhet den ena hade! Herre. På 37:e våningen, med världens view ut över hela downtown Miami. Så himla vackert. Vi kom dit ganska sent eftersom Claes som skulle hämta upp oss var tvungen att stanna kvar längre på jobbet. Han jobbar alltså på Royal Carribean Cruises som projektledare, just nu för ett bygge av en helt ny kryssningbåt — världens största. Så på torsdag ska vi antagligen få åka med till Fort Lauderdale och gå på den stora kryssningsbåten, det kommer bli sjukt!!

När vi kom fram till lägenheten med bilen så hoppade vi ur, och en gubbe kom framspringandes, satte sig i framsätet och körde in bilen i

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/