Annons
AnnonsMin kollektion för Sahara Silver


Imorse var jag hos Lovisa (grundaren av Sahara Silver) för en fotografering inför kollektionen jag har designat! Det är en häftig känsla att faktiskt få ha på sig smycken som man själv skissat!! Ofta när man gör en kollektion så får man bara möjlighet att välja ut de smycken man vill ha i sin kollektion, jag har istället fått möjligheten att bygga dem från scratch. Vi har tagit emot prover, gjort ändringar, skickat tillbaka.. osv. Det har tagit ett år för oss att komma fram till den perfekta formen och kvalitén. Snart så kommer smyckena ut till försäljning, både på Sahara Silver’s hemsida och hos en smyckeskedja som vi samarbetar med =)

Hoppas ni gillar smyckena. Min tanke var att designa något som har lite attityd, men som ändå är stilrent. Min förhoppning är att de kommer ut innan jul! Kollektionen kommer att heta Sahara by Ellen, och består av ett par örhängen, ett halsband, ett armband och en ring.

12071863_10156178163070217_916513847_n 12086825_10156178162935217_1198295288_n

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/kryssning-och-forelasning/