Annons
AnnonsMin kollektion


Nu finns äntligen mina smycken på saharasilver.se 😀 In och kolla!

”När jag började skissa på hur smyckena skulle se ut hade jag en rätt så klar känsla. Jag ville göra ett litet men starkt smycke, precis som jag själv. Därför har hexagonen en genomgående roll i kollektionen jag skapat. Många gånger tänker vi för mycket på vad andra ska tycka i val vi gör i livet, trots att det är oss själva vi kommer leva med i resten av vårt liv. Hexagonens form ger en stabil grund, min vision är att du som bär smycket ska känna extra styrka när du ser på det.”

Sahara-by-Ellen Hexagon_Bracelet_600px Hexagon_Earrings_600px Ellen-orhange Hexagon_Necklace_600px Ellen-halsband Hexagon_Ring_600px

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/svt-debatt-ikvall/