Annons
AnnonsMin och Kjell Erikssons låt


I förrgår var ju jag och Kjell Eriksson med i Schlager Deluxe på Aftonbladet. Vi skulle ställa upp och göra det ”8:e bidraget” i Melodifestivalen, och vi hade en timme på oss. Ja, att jag inte somnade är ett under. Verkar dock inte som att det är någon som gillar vår ”ligga”-låt, som nu har 575 röster på minus…….. HAHAHAHAHA. Fan Kjellen har nog ingen framtid…

Ni får jättegärna gå in och rösta, så vi kan få en andra chans i finalen. Skulle ju vara trevligt att få revansch och göra låten utan att vara ”hög” på benzo… (Läs detta inlägg om du vill höra hela storyn).

Skärmavbild 2015-02-05 kl. 10.04.58

Här nedan ser ni vårt bidrag:
Kjellen – Ligga

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/vinn-biobiljetter-till-fifty-shades-of-grey/