Annons
AnnonsMorgonstund med kiss och bajs


Jag brukar alltid njuta av frukosten, men just denna morgon känner jag bara en sådan ilska och besvikelse i magen! Blä, det är inget skojigt alls. Förhoppningsvis får bilradion mig på andra tankar. För visst är det underbart med musik? Musiken hjälper!! Jag önskar att jag kunde få släppa en sån där feel good-låt någon gång, som man bara kan sätta på, sen är allt bra igen! Så klart är väl livet kanske inte så lätt, men det skulle inte vara helt fel om det var så heller =)

Jag har leverpastej under naglarna. Skitäckligt.
Och kaffet hade stått framme sedan mamma gjorde det imorse, beskt och äckligt. Vi får hoppas på att mina kalaspuffar smakar godare! Förresten, nu kanske ni tycker jag är äcklig, men visst luktar det äckligt när man kissar efter att man ätit kalaspuffar?? Det är precis som när man tar penecellin, då luktar kisset också äckelpotta. Haha, men fy vad konstigt det kändes att skriva om kiss. Kiss och bajs. Äh, nu får jag sluta vara så präktig. BAJS.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/