Annons
AnnonsMr Gay Sweden


Jag ska gå på gayparty. Jag har aldrig sett två killar hångla i hela mitt liv (på ett seriöst sätt alltså) så jag gissar på att detta kommer bli min första gång! Jag tycker om bögar, har alltid drömt om att ha en bög som bästa vän, haha. Vet inte varför… Är inte det lite av en tjejs dröm? Är jag helt ute och cyklar? Hahaha.

Jag tycker han i mitten på affischen ser ut som han som var med i Paradise hotel? Kommer inte ihåg vad han hette nu men… Han kanske bara är modell för det, men vad jag kommer ihåg så höll han på med alla förutom just killar..?


Carolina Gynning håller i det hela ikväll. Jag gillar henne!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/