Annons
AnnonsMunsår!!!!!!??????


Jävla fan i helvetet. Jag vaknade upp imorse av att min läpp pulserade och kändes blä! Varför ska jag få munsår just idag för??! Det passar inte när man ska pussas! Får köpa en sån där mun-mot-mun-metoden plastlapp. Jag har öst på med Vectavir nu i alla fall, om man är flitig med påstrykandet kan munsåret vara ett minne blott redan imorgon! Go Ellen, go Ellen!!!! Stryk på, torka in, stryk på & torka in.

Nu ska jag städa och göra mitt rum till världens mysigaste! Skrev ut massa bilder igår hos morfar, tänkte göra en fotovägg!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/