Annons
AnnonsMusikpill


Precis hemkommen från Tobias Lindström som ska hjälpa mig med backtracks till Vätterfesten som går av stapeln på torsdag!

Och här har vi Morris (coolt namn va?), Tobias och Jennys son, hur söt som helst! Han diggar förresten min foppatoffla-idé tjejer (ni som vet vad jag snackar om). Han gick och nynnade på den, haha. Foppatoffla! De har fått tillökning också, i form av en liten gullunge vid namn Molly, men henne glömde jag ta kort på. Hon var suuuuperliten.

Snart är klockan 21, vilket betyder långfilm. Jag börjar ladda inför den nu!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/