Annons
AnnonsMustig kyckling, USA, framgångar och Stockholm


Nu har vi tryckt i oss julmustkyckling, jag vill inte påstå att det var någon smaksensation i sig. Det smakade julmust, sött och konstigt. Men nu har jag testat det i alla fall, och vill inte testa det någon mer gång i mitt liv! Kan ju vara bra att veta!

Nu sitter Emma uppfixad från topp till tå med ett vinglas framför sig. Hon ska gå på kroggalan här i Karlstad. Jag känner mig väldigt trött och seg, och inte alls sugen på utgång. Men vem vet vad som händer? Jag brukar aldrig vara omöjlig. Å andra sidan är jag en av världens tröttaste tjejer och ääääälskar att sova!

Hon vill höra allt om min underbara USA-resa, skippar förfesten och låter vinet rinna ned medan jag berättar allt galet & kul som hänt!! Jag och Tilda har varit med om så sjuka grejer så ni förstår inte. När jag hör vissa låtar här i Sverige får jag en tår i ögat, tänker tillbaka på när vi satt i Margarets Range Rover i våra solglajjor

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/