Annons
AnnonsMy day


Jaiiisus vad trött jag är! Har jobbat på fiket idag, ganska soft dag ändå. Kan ju kanske bero på att jag fick jobba med världens bästa Amanda? Efter jobbet tog jag mig en riktig ”fixar-runda”, köpte mig en ”rid”-jacka från H&M (ni vet Barbour liknande som glänser lite — ska få den när jag fyller), små plastflaskor att ha med på resan & fylla med, ja, balsam, body lotion — you name it, vakuumpåsar (så jag kan shoppa järnet) & en sån där väska att ha på magen (h-a-aa-haa). Sedan köpte jag en blondering på rean, den har jag använt förut och den är klockren!!

Och nu har jag kastat i mig mat efter detta helvetespass
jag nyss var på! Helt slut i hela kroppen! Jag ska bannemig gå och lägga mig tidigt ikväll!! En gång för alla!!

Lyssna på den här lilla hiten med Lena PH

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/