Annons
AnnonsMycket att fixa & trixa med


Gud, det känns verkligen att jag har mycket att styra med nu… Det handlar om sången, jobb, flytten till Stockholm, USA, pojkvän/ickepojkvän, räkningar… Det känns i magen. Jag behöver varva ner tror jag. Jag vill bara sätta mig ned på golvet och gråta en skvätt, eller ännu bättre, jag vill ligga i en barnvagn med massa gosiga täcken och mjuka kuddar. Och någon som går runt med mig och alltid finns där.. Jag är på god väg in i vuxenvärlden vilket gör att jag bara vill stanna upp och bli lite barn igen. Brukar ni känna så?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/