Annons
Annons



Mysispysiskvällis


Haha, vilken fin överskrift! Sitter här med Amanda som moffar chips, jag med. Vi käkar några nya ”limited edition” med smak av pickles, majonnäs & lök. De smakade inte så speciellt, faktiskt bara chips, men de luktade lite starkt/konstigt. Men de rullar ned, tillsammans med lite päroncider och godis från vår inte alltför feta godispåse. Snart är vinet kylt, det ska bli gott. Myskväll är bland det bästa som finns! Right?

Eeeeeum, vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Känner mig tråkig och trött. Skriver aldrig något kul i denna blogg längre? Har liksom inte tid att tänka. Är det nått ni kan komma på som ni vill att jag ska skriva om? Vad som helst. Ni säger, jag skriver. Bra va?

Vi har ganska tråkigt, och jag tryckte upp paint. Amanda fick välja vad som skulle vara med på bilden. Den slutade så här:

CANDYTAJM!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.com



ARKIV



Annons




Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/