Annons
AnnonsNågra av kläderna till loppisen


Hängde några av kläderna framför ställningen, man såg inte hur kläderna såg ut alls om de bara hängde på sidan! Men ni ser ju att det är en hel del som hänger bakom också!

Lite annat som jag inte funnit galgar till än, och sedan har jag massa linnen och annat i boxar som ska säljas för ca 20 kr. De grejerna ni ser framför er kostar 25-75 kr. De flesta 25.

Lite skor, har fler men det tar ett tag att hitta allt när jag gjort s.k. ”snabbstädningar” och kastat in allt på vinden. De har jag dock inte satt pris på än.

Några smycken som jag hittade! Har betydligt fler (måste bara hitta dem……)

Så, nu har ni fått er en lite bättre bild av vad som kommer erbjudas!
Ställ gärna frågor om ni har några!
P.S. Om ni inte kan närvara på fredagen finns det möjlighet att smygkika på grejerna innan, maila/ring mig i så fall D.S.

ellen@milady.se

Kram!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/