Annons
AnnonsNär man inte kommer ihåg namnet


Jag och Kevin diskuterade lite igår, och kom att tänka på hur pinsamt det kan bli när man glömmer bort någons namn.

Jag fick så klart en snilleblixt och tänkte ”det här måste vi göra en sketch på”. Så går ju jag runt hela dagarna ”aaaah, det kan man göra en film på!!!”. Haha.

Nej men tänk er att man träffar en person på stan som kommer fram och bara, nemen heeeeej Ellen fan vad kul att se dig. Så bara. Shit, vem fan är det här. Jag känner igen ansiktet, men jag kan inte placera. Jag borde säga något, men tänk om det är någon som jag verkligen borde veta vem det är? Så försöker man komma på namnet genom att ställa frågor.. perfekt är ju om en kompis kommer och så bara, jaaa, heej, ja hälsa här. Jobbigt om personen då inte säger sitt namn ändå. Så bara, men du jag har ju inte ditt nummer, kan inte du skriva in det här på min mobil? Så svarar den, du jag ser så dåligt det är bättre om du skriver in. Så klart. Eh. He. Men vad heter du på Instagram då? Så kan jag följa dig, så heter personen så klart inte sitt namn utan något i stil med ”hästpojken”. Ja, ni fattar grejen. Kan bli svårt att få det kul dock men jag ska försöka komma på nåt roligt manus! Haha.

Ellen Bergström youtube ellen bergströ youtube

På tal om sketcher, så har jag precis gjort en ny sketch som ligger uppe på YouTube. Är inte helt supernöjd med den, den är inte så där ”boooom”. Men man kan ju inte alltid vara på topp! =)

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/bilder-fran-elle-galan/