Annons
AnnonsNEJ VI HAR INTE PUMPAT LÄPPARNA!
Sedan måste jag bara få berätta för er
att jag och Amanda INTE har fixat läpparna. Det finns en gelégroda, ni vet den gröna jättekladdiga. Den funkar som lim, och sedan kan ni nog lista ut resten ! Haha. Lite kul med kommentarerna jag fick i alla fall, och hur sjukt det var hur människor tar en som totalt slutkörd i huvudet när man pumpat läpparna. Jag blev helt plötsligt tagen som världens bimbo. Lite komiskt det där……. Men det har garanterat varit en liten snackis kring detta, jag hoppas att min morfar förstod att det var på skämt, haha (han läser min blogg dagligen). Och det är flera som kommit fram till mig och bara ”men, hade inte du..?”

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/