Annons
AnnonsNew York-fru besök och snowboard


Vinkade precis hem Gunilla Persson här ifrån mig. Vi har suttit och ombokat hennes biljett till LA i drygt 2 timmar!! Hennes batteri på iphonen hade dött och hon har ingen dator, det enda numret hon hade på den andra mobilen var till mig. Hennes dotter Erika har sprungit runt och lekt med hundarna här hemma medan jag och Gunilla har trixat och donat med British Airways. Gunilla satt i telefonen i 1 timme och 43 minuter, sjukt? Well. Nu är allt ordnat i alla fall!! Jag är hur trött som helst.

Jag har lovat att ta ut Erika på skidtur imorgon! Hon har aldrig åkt skidor i sitt liv, och jag har inte åkt snowboard på hela vintern. Så det passar mig ypperligt!! Det ska bli riktigt skönt att komma ut i backen!!! Och få luft. Sitter inne alldeles för mycket.

Bild från ett svenskt glöggparty i LA för några veckor sedan. Gunilla, Erika & jag.

Visste ni förresten att jag var sponsrad av SPY förra året?? Jag är värsta snowboardbruden, eller värsta och värsta. Jag har tävlat i bigjump i alla fall! 18 meters hopp. Det trodde ni inte om lilla Ellen va? Coolt, huh? Tyvärr har jag inte någon av SPY-googlesen jag fick på mig på bilden, eftersom bilden är från 2008. Men jag har 3 dyngsnygga SPY-glasögon och massa tischor. Ska visa bild på glajjorna imorgon!!

GOD NATT!!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/usa-baby/