Annons
AnnonsNi har väl inte glömt tävlingen??


Klicka här för att komma vidare till tävlingen jag har här på bloggen!!

Bara 6 st som varit med och tävlat än så länge(!?), så det är STOR chans att vinna! Anledningen till detta är väl antagligen för att salongen är lokaliserad i Katrineholm och att det inte är någon i Katrineholm/Vingåker som vågar erkänna att de läser min blogg om de inte känner mig. Kom igen!? Jag dömer ingen?! Jag är inte farlig. Och jag VET ju att ni är många Vingåkrare och Katrineholmare som läser min blogg. Och jag VET att alla behöver en klippning — speciellt en gratis. Jag hade inte tackat nej till det. Så nu är det ni som går in och tävlar, vare sig ni vill det eller inte. Haha.

Ni har fram till fredag på er!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/