Annons
AnnonsNu är jag hemma igen!!


Oj, vilken helg, eller helg. Vilka dagar. Haha, har gått på 100 ända sedan onsdag. Det har varit event, arbetsintervju, party, kärlek, nya vänner, gråt & skratt. Det känns skönt att vara hemma i alla fall! Sitter hos mina underbara morföräldrar som har finbesök från Strömstad. De hade tagit med färska räkor som jag kastat i mig — huuuur gott som helst. Nu vill jag bara gosa ned mig i min säng, så klart helst i en famn, men så blir det icket ikväll.

Kan ju behöva sovas lite här, med tanke på mina 3 timmar inatt? Men JAG HATAR MIN SÄNG. Som jag skrivit förut så är mina sköna kuddar borta. Jag sover med mina prydnadskuddar med dragkedjor kors och tvärs som skär in i ansiktet, dessutom är de stenhårda. Och min säng är alldeles för mjuk, jag vill ha en mellanhård säng — så det så! Haha. Nä, nu ska jag inte sitta här något mer, mina ögon är asapasa röda! Nu har ju jag tagit slut på alla bilder, så jag får måla en till er.


Puss på er sötkorvarrrrrr!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/