Annons
Annonsnu drar vi till Karlskrona


När jag väl somnade inatt så SOMNADE jag som en stock. Fyfan vad skön Amandas säng är…. Tror det är där skon klämmer. Min säng är verkligen inte min vän!! Tilda åkte imorse, hon sitter på planet på väg mot Amerika nu. Overkligt!

Nu sitter jag och äter frukost hos Amanda, ska snart ta mitt pick och pack och bege mig bort mot tågstationen. Förhoppningsvis hinner jag kasta i mig lite bacon och äggröra innan jag går, har hört att det ska bli det här hemma….. Bacon är så SJUKLIGT gott. Flottigt och bara mmmmm..

Ser fram emot kvällen som satan i gatan!!
Så klart ska ni få er ena ordentliga uppdateringar ikväll! Känns lite läskigt med 5 minuters mellanrum på nästan varje byte…. Man kan ju aldrig lita på SJ, och nu snackar vi 6 olika tåg!!! Hiii….

TYLÖSANDS-SVAMPEN OCH JAG IKVÄLL!!!! Haha. Älskar att hon blir kallad svampen.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/