Annons
AnnonsNy YouTube-sketch


Nu har jag lagt upp den nya YouTube-sketchen som jag skrev för någon månad sedan. Var riktigt längesedan jag laddade upp en video.. har varit så jädrans mycket. Sen är det faktiskt rätt meckigt att filma, alla ska kunna osv.. Well…

Klas Eriksson spelar pojkvän (han kan ni följa på Facebook för roliga videos varje torsdag) och Nathalie Lemmetyinen är en tjej som ni måste börja följa på Facebook!!! Hittade henne för någon månad sedan och bara. Henne ska jag ha! Hahah, henne hittar ni HÄR. Och min tjejkompis Frida Reinholdsson, henne hittar ni på Instagram @fridahrei. Filmade gjorde Alfred Svensson, GRYM är han.

SÅ! Heere weee gooo:

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/inte-lang-tid-kvar/