Annons
AnnonsNya läppar!!!Haha vi ser lite nedknarkade ut på denna bild…. Men Freddies batteri på mobilen dog så det blev inte bättre bilder än så här!


Vi fick ett ryck förut, började prata med en kompis på Facebook som sa att de hade s.k. ”Restylane-party” hemma hos sig. Vi fick fylla läpparna skitbilligt!! Haha, Amandas läpp är inte fylld ordentligt så den är lite sned. Men det ska ordnas imorgon! Nu ser det ganska svullet och förjäkligt ut. Men jag tror det kommer bli riktigt snyggt om några dagar. Om inte annat så går det ju ut efter några månader. Men nu vet jag inte om jag ångrar mig…. 2000 kr är ändå ganska mycket för en fattig Ellen som ska till USA snart…. Aja. Shit happens! Vill man vara fin får man lida pin! =) Känns dock inte så fräscht att ställa sig på fiket imorgon med världens svullna fiskläppar, men folk är väl vana vid sånt här nuförtiden! Nu ska vi sova! Kram!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/