Annons
AnnonsNyhetsmorgon


Imorse, ja eller nyss egentligen, medverkade jag i Nyhetsmorgon. Vi pratade om kroppshets eller mer specifikt om sådant jag tagit upp i sociala medier. Dvs bröstoperationer och celluliter. Men också om Instagram och att vi måste tänka på att de bilder som läggs upp kanske inte alltid är hela verkligheten, bilder kan manipuleras och bilder väljs omsorgsfullt ut för att få så mycket likes som möjligt.

Jag har aldrig tidigare medverkat i Nyhetsmorgon, och det var väldigt nervöst.. Jag fick typ sagt det jag ville ha sagt, men det hade ju varit lättare om det inte hade varit live och om jag suttit och pratat med en av mina vänner hemma i soffan. Men jag är glad att jag vågade i alla fall, även om jag sov dåligt både igår och inatt pga nervositet. Vi talade lite om att jag skulle framföra min nya låt också (som jag släpper nästa vecka), men jag är SÅ glad att vi inte blev klara med den i tid. För då hade jag nog skitit ner mig.. sjunga en text som blev klar för 2 dagar sen OCH prata i livesänding. Nja, ingen bra kombo.

Ni kan se klippet här i alla fall: http://www.tv4.se/nyhetsmorgon/klipp/ellen-bergström-ryter-ifrån-mot-kroppshetsen-3281593 Älskar när jag sjabblar bort mig i början och försöker vara PK genom att säga att tjejer inte bara kan dejta killar man kan ju dejta liksom tvärtom också.. haha.

Nu sitter jag på bussen, vi kom precis fram till Uppsala där vi idag ska ha två Snövit-föreställningar. Powernap blir av, typ nu, kan jag säga! Haha.

Skärmavbild 2016-01-31 kl. 10.56.20

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/nej-tack-jag-vill-inte-trana/