Annons
AnnonsNytt hår!


Yey! Nu har jag äntligen satt i löshår igen. Jag har ju försökt alla olika typer av förlängningar, och efter ett x antal misslyckade försök känns det för första gången riktigt bra. Gör inte ont (vilket det alltid gjort) och det känns knappt. Håret heter Hairtalk och sätts i som tejp, men jättetunna så de känns knappt när man tar på dem! Sedan har jag även mörkat ned håret lite, det var så väldans ljust innan.

Det var Angelica Ejremyr som gjorde håret på mig, på ”Salong Kameleonten” (Odengatan 24). Och just det!! Om ni har vägarna förbi där så borde ni köpa den röda hårsprayen, aldrig varit med om godare doft! Alla som jag kramat undrar vad jag har för god parfym, den heter Hair Maya =)

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 16.42.01Skärmavbild 2015-04-24 kl. 16.42.10

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/alskar-farg/