Annons
AnnonsÖh, städa?


Det händer inte ofta. Men ibland städar jag mitt rum. Idag var en sådan kväll. Jag har damm i hela näsan, har ont i ryggen och är allmänt mör efter detta bestyr. Det är fortfarande inte klart, men jag pallar inte att städa till klockan tolv en söndag. Känns lite smått overkill sådär. Imorgon ska jag ut och cykla. Cykla?

Amandas mamma är nämligen tävlingscyklare (typ?) och cyklar 12 mil per dag(!?!?!?!!!!). Och jag fick ett ryck idag och bad att få följa med på en liten cykeltur. Frågan är ju om jag överlever. Min kondis ligger på nollan just nu, gud vad hon kommer få skratta åt mig….


Jag imorgon:


NU ska ja
g sova. SKÖNT skare bli!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/