Annons
AnnonsOlyckans Jul


Och pang.. så var julen över! Hela december så längtar man till den 24, en ynka liten dag som för min del började med att jag missade tåget hem till Vingåker. Jag var ju med på Paradise Hotel-uppesittarkvällen dagen innan, så fick åka hem på självaste julafton. Såå.. jag missar tåget, för att jag tror att det går 39, men det går 36. Och då tyckte jag att jag kl. 09.32 hinner köpa mig en hamburgare… Jag hade alltså hunnit om jag inte hade bestämt mig för att köpa mig en svettig hamburgare!?? Så jag får ta ett senare tåg, och sätter mig på ett fik och tar mig en kopp kaffe. På samma arm som jag bär koppen har jag väskan uppe vid axeln, som ramlar ned till armvecket precis när jag ska ställa ner koppen på bordet och POFF. Kaffe i hela min väska och på hela golvet. Jag kom hem sedan i alla fall och allt var frid och fröjd.
kaffepaus
Tills juldagen kommer. Skulle åka på inflyttningsfest hos min tjejkompis.
På tåget, igen, från Vingåker till Katrineholm lyckas jag glömma min telefon… som tur var svarade konduktören i den senare så den var upphittad (TACK!!). När jag ska leta efter den i väskan tappar jag ut min sminkväska på gatan, vilket innebar att hela min concealer i glasflaska sprack och sprayade ner hela väskan. Mm, det det tar inte slut här.. sedan på Statt lyckas jag kliva snett i en trapp och flyger handlöst rakt in i väggen med näsan. Det bara forsade blod, och jag tuppade av och två vakter fick komma. Fick en lätt hjärnskakning och kanske har en spricka i näsbenet. Plus att jag stukat lillfingret. Så, så kul jul har jag haft!! Jag har fortfarande inte någon mobil, men jag har min vovve och mina föräldrar att umgås med. Rätt skönt att vara utan mobil faktiskt!

Så här vacker är jag just nu:

öga klantig

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/den-perfekta-julklappen/