Annons
AnnonsOne Piece?


Alltså, den är ju verkligen inte snygg någonstans. Första gången jag såg en sådan var precis innan sommaren när jag satt på tåget till Karlstad, då var det en norsk skolklass som sprang runt med de där i alla regnbågens färger, tänkte att det kunde vara en skolavslutningsdräkt eller något. Men icke.

Kan ju vara skönt att ha den någon gång…
Men för 1000 kronor? Sjukt att folk betalar så mycket för dem!! Sickt! Såg att de sökte anställda i Oslo på deras lager förresten — tips!

Har du en sådan eller skulle du kunna köpa en?

Ellen

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/