Annons
AnnonsOperera brösten och ideal


Efter att återigen fått en kommentar från en kille på min Instagram ang. mina bröst så fick jag nog och skrev detta inlägg idag på Instagram:

”SÅ trött på killar som tar sig friheten och kommenterar ”små bröst”, ”vart är brösten?”, ”Inga bröst”, ”platt”. På ett sätt tar jag åt mig, för jag tycker det är så respektlöst. På högstadiet hade jag det svinjobbigt. Killar kommenterade mina platta bröst dagligen, men förstod inte själva att det gjorde mig ledsen.

Ser så många 18-åriga tjejer som opererar brösten, och det gör mig lite ledsen.. när jag var 18 ville jag också det.. idag är jag 25, och jag är så glad över att jag inte lät mina hjärnspöken ta över. Borde införas 25-årsgräns för kroppsoperationer. Man kanske är färdigutvecklad fysiskt när man är 18, men knappast psykiskt. Detta handlar inte om att trycka ner er som har gjort brösten, missförstå mig inte, menar inte att det är fel att göra det. Alla gör som de vill.

Men. Om en kille tycker jag är ointressant för att jag har små bröst, så är jag trippelt så lite intresserad! Boom!!!”

Uppdaterat! Läs även: ”Ang. tuttinlägget”

ellen bergstrom brost

TAGGAR
168 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/inte-ok/