Annons
AnnonsÖrebro eller sitta hemma?


Har lite beslutsångest här i min ensamhet. Antingen så ska jag spendera kvällen hemma, framför tv:n/datorn (hur kul?) ELLER så ska jag åka på Kennedies (en klädaffär i Örebro) partaj på klubben Satin. Min syster och massa andra av hennes vänner ska åka dit. Det värsta är ju bara att jag är sååååå jäklarns trött. Sov 5 timmar inatt. Och jag hade planerat att sova idag direkt efter jobbet, vad tror ni jag gjorde? Så klart satt jag framför datorn.

Jag har faktiskt suttit och fixat en sak FÖR ER.
Imorgon/inatt kommer det nämligen upp en tävling!!!
Om ni gillar ringar, halsband & örhängen så kommer ni äääälska denna tävling!!! Riktigt snygga grejer….
Så håll utkik!! Det är inte någon svår tävling inte! =)

Poss puuyyssss!

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/