Annons
AnnonsPå flygplatsen


Kanske världens tråkigaste bild? På tal om flyg så befinner sig min syster i Los Angeles nu, gissa om jag är avis!? Jag har hela två månader kvar tills jag får flyga dit, men jähäklar vad jag längtar! Imorgon ska jag och Tilda ha ett litet möte ang. resan. Hotellbokning i Miami står på schemat! Vi har dock inte den blekaste om vilket vi ska välja…. Alla recensioner ser ju likadana ut?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/