Annons
AnnonsPå måndag smäller det


Galapremiären av ”I Nöd Eller Lust”. Idag ska jag först på ett möte med ett produktionsbolag, sedan ska jag till Ida Sjöstedt ateljé för att testa klänningar inför premiären, efter det träna och senare i kväll ska jag till frisören och färga håret. Fullt ös idag med andra ord. Det är skönt att ha saker att göra..

Nu ligger jag i soffan bland mina flyttkartonger och kollar på efter 10 med Malou. Vattnet är avstängt i lägenheten, riktigt jobbigt eftersom jag är brutalus analus törstig. Fick faktiskt en hel del uppackat igår då Amanda var här och sov hos mig. Hon är en riktig fixare! Hon hjälpte mig att slänga saker som jag inte behöver, blev en hel påse med smink som jag med god min gav bort!

Förresten!! Vilket jädra väder det är ute!! Vårkänslor deluxe. Eftersom jag inte har nått vatten här så ska jag nog sätta på mig solglasögonen och sätta mig på fiket här nedanför som har uteservering. Efter gårdagens träning skriker magen efter mat. Älskar känslan av att äta mat efter att jag tränat, allt blir så himla gott då!!

11005761_10155295065845217_59822100_n

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/for-nu-har-jag-ny-lagenhet/