Annons
AnnonsPå Rhodos flygplats


Så här såg jag ut tidigare idag innan jag åkte. Stephanie den vildingen valde att stanna kvar, vädret i Sverige verkar ju inte vara en hit..  Men jag vill hem, hem och tvätta och hem till min karl. Kom på att jag inte har med mig någon tröja eller jacka, så kommer frysa ihjäl när jag landar haha…..

Ellen rhodos

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/inget-wifi-pa-rhodos/