Annons
AnnonsPå tåget mot Danmark


Wehoo! Nu sitter jag och Mike på tåget mot Danmark. Det blev en väääldigt stressig rush till tåget, det var snart en timme sedan vi flög på tåget, men det bränner fortfarande i halsen. Typiskt mig, typiskt oss, att alltid vara ute i sista minuten. Vet inte hur många människor jag pucklade ner med min väska när jag sprang genom Centralstationen, haha.

Nu är vi på väg i alla fall, pjuh! Ikväll ska vi gå på en dansk biopremiär då Mikes kompis är med filmen som heter ”Under Sandet”. Den har fått riktigt bra ratings på Imdb! Jag vet inte om den är på danska eller engelska? Hoppas på engelska, annars är jag osäker på hur mycket jag kommer förstå.. haha.

Annars då? Sitter och RÅletar på internet efter möbler till lägenheten. Blir ju helt knäpp alltså.. När jag väl hittar något så säger Mike ”hmm.. nej”.  Men nu verkar det som vi tillsammans har kommit överens om denna matgrupp till vardagsrummet.

Skärmavbild 2015-12-01 kl. 09.14.47

Sen vill jag ha denna sideboard från IKEA. Men sen kom jag på att vi har trägolv, vilket är ljusare än träet på möbeln.. så då fick jag lite kortslutning. Det kanske inte alls blir snyggt? Jag veeeet inte.. Jag har suttit och letat möbler i en månad nu. Allt blir till en suddig korv i skallen… Skulle behöva lite hjälp tror jag. Lulu Carter? Hellooo where are you?

stockholm-sideboard__0178735_PE331596_S4

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/ny-punkt-pa-cvet/