Annons
AnnonsPanikångest och hjärtklappning


Det här är lite obehagligt alltså.. Har haft hjärtklappning i över en timme. Jag har fått det förut en gång, men då gick det över efter ca 15 minuter. Nu släpper det inte. Jag vet att det inte är något farligt, men jag kan ändå inte låta bli att stressa upp mig lite över det. Gillar inte när det händer saker med hjärtat.. känns obehagligt.

Jag minns en annan gång då jag fick en ännu värre panikångestattack, inte bara hjärtklappning. Då satt jag vid datorn och skrev, sedan märker jag bara hur jag trycker på fel tangenter. Det blir bara massa bokstäver när jag skriver, inte ord. Trodde det var fel på datorn, men när jag tittar på knappen och trycker på den så blir det rätt. Det är då jag förstår att nåt är fel. Tar upp min mobil och ska ringa mamma. Känner hur mitt ansikte börjar domna bort, och även min hand. Jag kan inte ringa min mamma för att jag minns inte hur man letar upp det på mobilen. Alltså det var SÅ obehagligt.. mitt hjärta börjar klappa och jag börjar hyperventilera. Jag trodde på riktigt att jag skulle dö. Ringer vårdguiden, och de förklarar att jag fått en panikångestattack som är helt ofarlig. Efter 20 minuter så var det borta. Men fy så rädd jag var…

Jag ska lägga mig och kolla på serier nu och bara koppla bort, så får vi hoppas att klappningen försvinner… jag är lugn i alla fall. Kommer åka till Vingåker ikväll, det är ett som är säkert.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/go-morrn-2/