Annons
AnnonsPinsamt..


Haha. Just det! I helgen när jag och Daniel var på beautymässan gick vi till sist förbi Dermologicas monter. De har även hand om sminkmärket ”Jane Iredale”. Och direkt när jag såg det så kom jag att tänka på när jag var i Malmö och hälsade på min kompis Tilda som gick sin hudterapeut-utbildning på Gildaskolan. Jag skulle vara där i några dagar, men hon skulle på ett event genom skolan en kväll. Jag ville jättegärna följa med för att man fick handla Dermologica-produkter till inköpspris. Innan vi kliver in så dividerar vi lite om vi ska säga att jag går i skolan eller inte.. jag säger att vafan, det är väl bara att vi säger att jag är en kompis till dig? Men då trodde Tilda att de skulle kicka ut mig. Så jag sväljer, och går in. Väl därinne blir vi bjudna på snittar och champagne. Jag står där med hjärtat i halsgropen.

bild 1
Sen går vi fram till Dermologicaprodukterna. En tjej som står och har hand om produkterna frågar:

”Vilken årskurs går du då Ellen?”
”Eh Tilda, vad heter kursen vi går nu igen?”.
”2”.
”Just det! 2. Gud så svårt att hålla koll på allt.. he-he”.

Sedan låtsades jag som att jag var tvungen att springa iväg någonstans.

bild 2
När vi sedan skulle skriva ner vår mailadress så skrev jag så otydligt att det nästan var pinsamt, så en tjej sprang efter mig och bara, vänta jag ser verkligen inte vad du skrivit här.. ”Jaha oj, vad tokigt, jag var lite stressad tror jag, hehe”.

bild

Mm. Och sen nu då på mässan, så känner jag igen en av tjejerna som står där vid montern. Jag berättade att jag kände igen Jane Iredale för att jag var på ett event i Malmö för ett par år sedan, och hon bara ”vänta, jag känner igen dig!”. Och jag bara.. NEJ. FAN. Kom på att det var HON jag stod och ljög, röd som en tomat, rakt upp i ansiktet. Jag erkände. Och hon skrattade och sa ”jag förstod att du inte gick i skolan, men jag lät er hållas”. HAHAHAHAHAHA. Alltså. Orkar inte.

Ok, men på ett sätt ska de ju vara glada att jag fick köpa lite billiga produkter,
för jag hade aldrig sett sminkmärket Jane Iredale var innan jag var på det eventet.
Och nu använder jag faktiskt en del av deras produkter!

bild 3

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/intervju-med-nyheter24/