Annons
AnnonsPlanerar tjejloppisen


Om ni undrar vad jag gör sitter jag och planerar tjejloppisen som jag och Tilda ska ha 13:e augusti i Katrineholm. Jag sitter och klurar på hur vi ska kunna bygga ett omklädingsrum på lättaste sätt, och även hur jag ska prissätta alla kläder! Ska börja fixa med allt nu så att det blir gjort! Bra med planering, eller hur? Vi har även ett litet partytält att använda oss av, det lär ju regna (som vanligt).

För er som inte läst om loppisen förut, så är det alltså en loppis med alla våra kläder som vi inte använder (även sådana vi aldrig använt). Vi ska nämligen åka till USA i november, så vi behöver alla pengar vi kan få. Då kom vi på denna idén! Det krävs så klart mer än en loppis för att finansiera en resa på 30.000, men detta är en bra start! Vi ska försöka hitta något riktigt slitjobb också (wellpaid så klart), Tilda har hittat ett, jobbar på en farm och plockar flyghavre och mockar skit. Jag har inte hittåt något än, men jag tror att jag kommer att få fortsatt jobb som vikarie på Vidåkersskolan! Jag hoppas det, trivs där som fisken i vattnet! Ungdomar is the shit!

Nu ska jag fortsätta min planering här… Återkommer med update och lite närmare bilder på alla kläder!
Pussssss

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/hemma-i-vingaker-och-lik-ebba-hultkvist-2/