Annons
AnnonsPlease vote!


Jag har 130 poäng nu (den som ligger trea har 225) så om ni går in och klickar 5 stjärnor på mig så kan ju jag komma trea i veckotävlingen?! Skulle vara jättegulligt om ni ville göra det! Skriv gärna om ni har designat en egen sko så ska jag gå in och rösta på er!!

Nu ska jag göra panpizza, och snart kommer Amandis! Jag har en tetra rosé vi ska dela på Lite chevré & kex blir det också, på altanen med tända ljus, sköna kuddar & massa mjuka filtar.

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/