Annons
AnnonsProgrammet Spring på TV4


Nu är vi uppe i Boden, igår var vi i Luleå. Vi håller alltså på att leta ”Rymmarna” genom sociala medier och tips från allmänheten. Hela den här jakten är ju helt galet krävande, att åka runt i städer, lita på människor och att sedan tro på det… i nästa tur ska man försöka luska ut om de fortfarande befinner sig på platsen och sedan smygfilma dem. Vi börjar kl 10.00 och slutar kl 18… Å andra sidan så kan jag ju inte säga att rymmarna kan ha det så mycket enklare då de hela tiden måste förflytta sig för att undgå att bli filmade och att någon ska tipsa dem. Totalt kaos med andra ord. Ni vet väl att ni kan följa jakten live på tv4play.se? Om ni vill se en KORT ja, otroligt kort från hela dagen haha, så kan ni se den på tv4.se/spring =)

Imorgon beger vi oss till PITEÅ!!!!! Så om ni bor där, och vill hjälpa oss, kontakta mig på Facebook =) Och om ni är snälla så får ni vårt nummer, höhö. Puss och kram nu ska tröttast-i-nästan-världen-Ellen sova!!

Skärmavbild 2015-08-17 kl. 21.37.30

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/flytt-igen/