Annons
AnnonsRadiopratare?


Fick precis ett samtal som gjorde mig både glad och livrädd haha. Niclas (som jag jobbar med på Snövit) ringde och frågade om jag skulle vilja bli radiopratare!? Det har ju alltid varit en liten flickdröm.. men att sitta live och snacka? Med alla mina grodor i munnen? Haha, aaah. Vi får se! Svårt att veta vad jag ska snacka om bara? Men det kanske släpper.. men kul att de vill ta in mer tjejer! Tummen upp! =)

Här nedan kommer en bild från Kristallen-galan igår, jag var ju där med Partaj! Och vi… vann!! Så himla kul. Kvällen var SUPERROLIG men jag var råååtrött idag på Snövit-repet. Dags att sova snart tror jag..

Skärmavbild 2015-08-31 kl. 20.16.07

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/jag-har-aldrig-sagt-att-jag-ar-en-forebild/