Annons
AnnonsRepar Snövit


Nu sitter jag ute i Saltsjöbaden i Dröse och Norbergs lokaler. Just nu så tränar Dvärgarna en dans, så jag har en liten paus.

Förra veckan spelade vi ju in programmet ”Spring”, jag är fortfarande lite trött i huvudet efter det.. ja, eller i kroppen också egentligen. Var någon som kommenterade ”Du var lite sur o kaxig i Spring”. Haha och ja, jag var en riktigt irriterad filur på finalen, gps:en fungerade inte som den skulle och tekniken strulade. När tekniken inte funkar så tas monstret ut ur en.. Sen var jag ju helt slut i kropp och knopp efter all veckans tänk och spring… Ber om ursäkt för det!!

På söndag flyttar Mike till New York…. det är så overkligt, har inte riktigt tagit in det än. Vet att det kommer bli sjukt kämpigt i alla fall, men vi kommer att klara det!

Nu är det min tur att repa här! Måste springa!!! Puss!! Här nedan ser ni en bild på ”Dvärgarna”:

11903308_10156028316560217_1934582292_n

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/programmet-spring-pa-tv4/