Annons
AnnonsResa till Jönköping!


Nu sitter jag på tåget mot Jönköping där jag alltså ska sjunga ikväll! Är riktigt trött eftersom jag inte somnade förrän kl halv 3 Igår! men, så lever ju artister, även om jag faktiskt inte hade behövt vara uppe till tre… höhö. Låtarna blev i alla fall klara igår, och det blir att träna när jag kommer fram till Hallsberg där jag ska vänta i 1 timme och en kvart. KUL! NU ORKAR JAG INTE TRYCKA IN CAPS VARJE GÅNG JAG SKA SKRIVA EN BOKSTAV! JAG BLOGGAR FRÅN IPHONEN OCH DET ÄR NÅGON BUGG. FÖRSTÅR INTE.. HAHA. SÅ FULT ATT SKRIVA SÅ HÄR! KAN NÅGON HJÄLPA MIG? NI HJÄLPTE MIG JU FÖRRA GÅGNEN MED ÄMNESRADEN TILL MMS-BLOGGERIET, SÅ NU KANSKE NÅGON FIN SJÄL KAN HJÄLPA MGI MED DETTA?

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/