Annons
AnnonsRhodos!


Oh herre min skapare. Idag drar jag och Stephanie till Rhodos. Jag bokade bara flygbiljetter ned igår, sedan tänkte jag att vi tillsammans skulle boka hotell. Men näää, Stephanie låg med mobilen avstängd som en strandad val i symfonier av Summerburstångest under hela dagen. Till slut bokade vi ett hotell, dock bara två dagar, vi tänkte att vi hittar något där nere istället. Alla hotell kändes så himla oklara! Jag älskar tripadvisor, men hatar det på samma sätt. När man äntligen tror att man hittat rätt så kommer ”värsta hotellet jag bott på, åk inte hit”.

Mm, så kommer sms:et imorse kl 07.00: ”Får ej tag på han i min lägenhet så får typ dra utan saker och ngt när jag är där ifall man ska ut haha. Om jag bara kan låta ett par shorts och en topp av dig att ha till stranden typ.”

!!!????? Jag har hjärtsnurp. Stephanie är så jäkla vild alltså. Jag själv kommer med en 15 kg väska med allt möjligt. Med plåster och magsjuketabletter paketerat i en plastpåse (ja, jag har varit sååå duktig på att packa för en gångs skull). Och så ska hon komma med en handväska fylld med utspillt rouge, lite trötta tamponger, gamla kvitton med den enda packningen – ett par shorts och ett linne????

Hur ska detta gå…….

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/ja-jag-ar-kar/