Annons
AnnonsRimkungen


Häromdagen på jobbet kom det in en man. Han ”genade” genom fiket för att komma in i gallerian, han visste att han inte ”fick” det. Så han vände i dörren när han såg mig komma gåendes. (Rimkungens ord är lila)

– Det är okej, du får gå igenom här denna gången

– Vad snällt, för det är bäst att gena, så vi inte blir sena!

– Oj då, svarade jag, vilken rimkung du är!

– Mjaaa, jag har ju gått å blivit en kändis så här runtom i krokarna. En kommer ju från Eskilstuna från början, men nu har de börjat känna igen mig som killen med rimmen. Bland annat i Hallstahammar.

– Oh, det är ju superkul ju!

– Ja, men nu ska jag gå in på Konsum och köpa mig något med klass, jag tror det blir en glass. Antagligen en strut, det passar min fina trut!

Tack till er som gjort min resa till Hollywood med WCOPA möjlig www.wcopa.com
TAGGAR
Kommentera | Translate
OM ELLEN

Ellen Bergström är skådespelerska, bloggerska och sångerska. Hon har bland annat spelat Elsa i serien Elsas Värld, varit med i musikalprogrammet Jakten på Julia på SVT och dykt till sig en tredje plats i programmet Kändishoppet. Hon är uppvuxen i lilla Vingåker i Södermanland, men bestämde sig för ett par år sedan för att ta det stora klivet och flytta upp till Stockholm. Helt rätt val, det har hänt en hel del sen dess och mer kommer hända. Vi ser henne på vita duken i februari i Kjell Sundvalls långfilm I Nöd Eller Lust. Ellen bloggar om sitt fartfyllda liv, blandat med humor och skönhet.
Agent: Bo Thulin, actorsinsweden.comARKIVAnnons
Annons

Laddar http://ellen.chic.se/morgonlat/